ONGELMIEN RATKAISUA!

Toimintamme tärkein tavoite on varmistaa aina sinun etusi. Parhaiten se onnistuu luottamuksellisessa asiakassuhteessa.

Tarvitsetpa juridista apua yritys- tai yksityisasioissa, asiantuntijoiden avulla kaikki järjestyy parhaiten, ihminen kohtaa ihmisen, asiantuntija apua tai neuvoa tarvitsevan. Me tarjoamme tueksesi osaamisemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme.

Voit varata aikaa alla olevan sähköisen varauskalenterin kautta tai soittamalla.
Ajanvaraus


Palvelumme

PERHE- JA PERINTÖOIKEUS


Kun perhettä kohtaa kriisi, päädytään avioeroon tai henkilö kuolee, tilanteisiin liittyy paljon oikeudellisia kysymyksiä, joissa toimistomme asiantuntijat voivat auttaa. Myös varautuminen etukäteen perheen muutoksiin esimerkiksi testamentti tai edunvalvontavaltuutus laatimalla on usein järkevää.

Avioliiton päättyessä on tarpeen tehdä ositus tai sopia lapsiin liittyvistä kysymyksistä. Henkilön kuollessa hänen omaisuutensa tulee ilmoittaa perukirjaan ja pesässä on tarpeen suorittaa ositus- ja perinnönjako. Toisinaan näissä tilanteissa asia voidaan joutua saattamaan tuomioistuimen ratkaistavaksi. Toimistomme asianajajilta löytyy vankka ammattitaito perhe ja -perintöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisessa. Toimistomme asianajajat toimivat myös pesänselvittäjinä ja –jakajina.
- Näytä kaikki palvelumme -

LAHTI
Hämeenkatu 15, 4. krs
15110 Lahti

HEINOLA
Savontie 3, 2. krs
18100 Heinola

VAIHDE / AJANVARAUS
020 751 3890
etunimi.sukunimi@asajotoimisto.fi